Niets is Gek

Lastig, als je gevoel naar links wil en je verstand naar rechts. Herken je dat? Soms hebben we van die enorm heldere momenten dat we precies weten wat we willen. Dan liggen gevoel en verstand op één lijn. Het gekke is dat we dat hele goede idee dan toch niet uitvoeren. We vinden dat er ergens iets niet klopt. Is je wens te belachelijk voor woorden? Dat nemen we dan maar letterlijk… Zo sneuvelen heel wat goede ideeën en wensen die uit onszelf komen.

We durven vaak niet te geloven in onze eigen wensen. Als jij er al niet in gelooft, wie dan wel?! Mocht je twijfelen, kijk dan eens goed waarom je twijfelt. Twijfel je aan je wens of aan jezelf? Als je twijfelt aan jezelf, wees je dan bewust dat je niet alles zelf hoeft te doen. Met een oprechte wens vind je vanzelf mensen om je heen die je helpen.

Heb je al eens geprobeerd om je wens woorden te geven? Dit geeft best verrassende resultaten. Natuurlijk zijn er mensen die het niets vinden, maar het zal je verbazen: er zijn ook mensen die je wens geweldig vinden.

Waarom zou je jezelf dan vermoeien om de mensen die je wens niets vinden te overtuigen van jouw plan? Niet iedereen woont toch in een geel huis met paarse dakpannen? Het kost je heel veel energie en versterkt je onzekerheid, terwijl het veel prettiger is om een groep mensen om je heen te verzamelen die hetzelfde over je wens denken als jij. Dat geeft kracht aan jouw gedachte!

‘We creëren onze eigen toekomst’ is een zin die we steeds vaker tegenkomen. In de kern is dit waar. Tenslotte is je leven dat je leeft een resultaat van al je voorgaande beslissingen. Dit betekent dan ook dat hoe meer je jezelf kunt focussen op jouw wens, hoe groter de kans is dat het wordt gerealiseerd. Dit hoeft er dan niet precies zo uit te zien zoals je het oorspronkelijk in gedachte had, maar het komt wel zo zoals het goed voor je is.

Geloof in jezelf en ontdoe je van alle beperkende gedachten. Deel met iedereen die het horen wil je wens en vorm een groep van mensen die je hierin steunen. Jouw wens is geboren en niets is gek…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek: De Scan

DE SCAN

De hedendaagse overdaad aan informatie zorgt voor onrust in ons persoonlijke systeem. Achter deze onrust gaan individuele, onbewuste programma’s schuil. Zou het ons niet een schat aan informatie en inzichten opleveren als we deze zouden kennen?