Hoe werkt het

Wij zien de mens als BigData uitdaging. In het kort hoe het werkt…

De intake in de 1e sessie bestaat uit kennismaken en het formuleren van de persoonlijke coaching doelstelling.

Na de intake plaatst de ScanCoach de Psyray hoofdtelefoon op je hoofd terwijl je rustig, met je eigen kleding aan op je stoel blijft zitten. Vervolgens begint de Scan, die je geheel kunt volgen op je eigen beeldscherm. Je ziet daarbij energiewaarden, energiecurven van al je relevante fysiologische functies en organen voorbij komen zoals bijvoorbeeld hersenen, hart, longen, maag, lever, zenuwstelsel tot en met cellen en chromosomen.

Meten is weten

Na het scannen begint de ScanCoach met de analyse van de gegevens. In de basis zijn dit jouw psycho emotionele patronen. Deze worden tot een integraal verhaal gemaakt waarin het huidige proces zichtbaar wordt. Zo krijg je snel inzicht in de mate van balans of disbalans en de oorzaken daarvan, de grootste saboteur en de bronnen waaruit je kunt putten om dit proces door te komen. Hier vindt veelal een herkenning bij je plaats. Dit zorgt voor een hefboomeffect in je onderbewustzijn, waardoor je totale bewustzijn wordt vergroot en je zelfsturende vermogen sterk wordt vergroot.

Wet van oorzaak en gevolg

Daarna begint het ScanCoaching® proces zelf. De ScanCoach® gaat hierbij diep(er) op bepaalde elementen in die uit de analyse en interpretatie naar voren zijn gekomen. Doordat we snel naar de oorzaak van het huidige proces kunnen gaan door de kracht van de technologie zetten we coachingsinterventies op maat in. Dat kan zijn het ombuigen van belemmerende overtuigingen, het inzetten van je resources, etc.

Alles is gericht op bewustwording. Dat is de start van transformatie. Door de 5 sessies van 2 uur in 100 dagen te doorlopen ontwikkel je zelf de blijvende verandering: de transmutatie.

Psyray Technology is exclusief ontwikkeld voor de ScanCoaching® methodiek. Daarin zijn we uniek in de wereld.