Producten

QuickBalanceScan

  • Een kennismaking

Een ‘low-cost-high speed’ kennismaking met ScanCoaching® om in kaart te brengen hoe je als professional in je vel zit.

Een sessie van 1 uur.


ScanCoaching® Lite

  • Een APK voor je gezondheid

Uitgebreide sessie waarin we de ‘patterns of life’ bekijken en benoemen. Een Checkup van innerlijke balans, bewustworden van je innerlijke ‘saboteurs’ en mate van energieniveau en stresslevel.

Een sessie van 2 uur.


Vitality ScanCoaching®

  • Beter in mijn vel

In de huidige markt maak je als gemotiveerde en vitale professional het verschil. Als succesvolle medewerker die het beter of anders doet. Met een gezonde dosis energie en drive. Die durft uit te blinken en boven het maaiveld durft uit te komen, zodat werkgevers weer kunnen bouwen en creatief kunnen ondernemen.

Een traject van 5 sessies van 2 uur.


Performance ScanCoaching®

  • Ik ben goed, maar wil graag beter…

Performance ScanCoaching® is bedoeld voor managers, ondernemers en overige professionals die hun performance gericht willen verbeteren in het kader van ‘inner balance, outer performance’. “Performance” is het resultaat dat je bereikt, veelal het gevolg van je handelingen en gedrag, intern en extern. Deze worden gestuurd door je missie, identiteit, normen, waarden, overtuigingen en vaardigheden. Feit is echter dat meer dan 90% van deze processen worden gedomineerd door je onderbewustzijn. Er is een enorme winst in de uiteindelijke performance te boeken als onbewuste patronen en (belemmerende) automatische handelingen bewust worden gemaakt, beter passend bij je professionele werkomgeving en verantwoordelijkheden.

Een traject van 5 sessies van 2 uur.


Mobility ScanCoaching®

  • Passie en Zingeving

Mobility ScanCoaching helpt je in de crisissituatie je passie weer te hervinden. Op verschillende momenten loop je volkomen leeg en kan je de energie niet meer vinden om je weer op te laden. De vragen die in je opkomen gaan over bestemming: ‘Ben ik wel op mijn plaats?’
Het wordt tijd om de balans op te maken en je passie te hervinden. Wat maakt dat je telkens weer in dezelfde val trapt? Tijdens het traject van Mobility ScanCoaching gaan we op zoek naar de oorzaken van je keuze. Daarmee verkrijg je inzicht in wat je daadwerkelijk wilt. Je hervindt jezelf en krijgt handvatten om de draad weer op te pakken. Mobility ScanCoaching is een totaalpakket dat je helpt om uit deze crisis situatie te komen en je geheel gereed te maken voor je nieuwe toekomst.

Een traject van 5 sessies van 2 uur.


ScanCoaching® Reflexions

  • Diep inzicht over bezieling

ScanCoaching® Reflexions is een inspiratieprogramma van een dagdeel (4 uur) voor professionals die behoefte hebben aan een bezinningsmoment en een reflectiemoment om vanuit een dieper contact met hun bezieling, vanuit hun hart, volgende stappen te gaan zetten in hun innerlijke en uiterlijke carrière. Als leider weet u als geen ander wat er van u wordt gevraagd. De prestatiedruk is groot en tegelijkertijd wilt u zichzelf blijven ontwikkelen. Dat vereist een optimale balans van lichaam en geest. Daarbij kunt u ook behoefte hebben aan een juiste sparring partner, die u scherp houdt en uw gedachten verder brengt dan datgene wat u zelf had bedacht om lichaam en geest blijvend in balans te houden en waar nodig de balans te herstellen.

Een dagdeel van 4 uur.